No niin, jospa sitten päästäisiin itse asiaan.

Kilpailuun osallistuminen vaatii vain, että tähän postaukseen ilmoitat kommenttilaatikkoon halusi osallistua. Kirjaan osallistujia sitä mukaa tänne, kun teitä on ilmoittautunut. En laita tänne osoittettani, mutta ilmoittautumisen jälkeen lähetätte minulle sähköpostilla JOKAINEN nimenne ja osoitteenne, samalla minä saan teidän meiliosoitteenkin, johon lähetän oman osoitteeni. Kerroinko liian vaikesti.

1. Kommentti ilmoittautumisesta

2. Sähköposti minulle nimen ja osoitteen kera, sekä nimimerkki tietenkin myös

3. Lähetän oman osoitteeni osallistujille

4. Lähetätte antamaani osoitteeseen arvontakuorenne, jossa on vähintään tuo nimimerkki, hyvä jos osoitetiedotkin, niin ei varmasti menen sekaisin mikään. Kuori oltava perillä viimeistään 31.10.

Tämä kaikki vaiva siksi, että en aio pitää voittajan kuorta itselläni, vaan arvon senkin voittajan lisäksi. Muille osallistujille lähetän jotain pientä lohdutuspalkintoa omista vuosikymmenten aikana kertyneistä varastoistani.

Sitten itse arvontakuoren sisältöön. Edelleenkin kuoren pitää sisältää ne 2-3 euron arvoiset materiaalit.

Uusi lisäys kuoren sisältöön. Laittakaa mukaan jokin askarteluohje. Ohje voi olla omanne, jonka haluatte julki. Ohje voi olla jo vanha tuttu. Se voi olla jostain kirjasta tai lehdestä, josta olette itse saanut vinkkejä, tässä tapauksessa olisi hyvä mainita myös kyseinen kirja, tai lehti. Ohje voi olla isovanhemmilta saatu tosi vanha juttu. Tai ohje voi olla ihan uusikin. Kuitenkin sellainen mistä itse pidätte.

Kirjeiden tultua perille minulle, julkaisen jokaisen ohjeen täällä. Itsekin aion laittaa ohjeen tänne.

Koska tämä vaatii minulta nyt enemmän rahallista panostusta, toivoisin teidän laittavan myös postimerkin/merkkejä mukaan kirjeeseen.

Huomatkaa, JOKAINEN OSALLISTUJA TULEE SAAMAAN JOTAIN. Mutta vain yksi voittaa pääpalkinnon.

Sähköpostiosoite, johon ilmoitatte nimenne ja osoitteenne on seuraava:   susimuori@gmail.com

Kysykää toki jos on kysyttävää, myös muut mielipiteet ovat sallittuja. Niitä voitte laittaa minulle joko sähköpostiin tai blogiini, jonka osoite onkin jo edellisessä postauksessa.

Ei muuta kuin onnea kaikille tuleville osallistujille arvontaan.

tv. Susiemo/Artesaani