Olen tehnyt nyt sitten Texun sarviohjeella omat sarvet. Tietenkin taas omalla tavallani. Olen askartelijana sillä tavalla vanhanaikainen, etten oikein hyväksy pikajuttuja, puoli pöytää pitää olla täynnä roinaa ja krääsää, sormet kunnolla liimassa ym. Ei millään pahalla. En siis käytä teippiä, niittaajaa tms töissäni, kuin vain apukiinnityksissä.

Nämä kaikki työt olen ensin päällystänyt jouluisella kankaalla (paitsi yhden). Pienimmät ovat samanmuotoisia kuin Texulla, ensin olen leikannut kartonkiympyrän, sitten päällystänyt kankaalla, leikkasin ympyrän neljään osaan. Muotoilin oikeaan muotoonsa ja koristelin vähän eri tyyliin. Liimalla kaikki, sottaista ja hankalaa saada pysymään kuosissa, mutta työ näyttää yhtä hyvältä joka puolelta.

Kaksivärinen on kaksi erillistä ympyrää, kartongin päälle liimattu kangas ja leikasttu Fiskarssin kuviosaksilla, kumpikin erilaisella. Haaraniiteillä kiinni kahdesta kohtaa molemmin puolin, vähän liimalla kiinni jos ympyrä jää "töröttämään". Ympyrän reunoihin vielä eriväriset kimalteet.

Edellisen sarven molemmin puolin on todella vanhat työt, miten ovatkin säilyneet. Vasemmapuoleinen on taikapaperille silitetty kangas, ommeltu muotoonsa ja ja yläreunaan on ommeltu pitsi. Oikeanpuoleinen on kokonaan kankaasta tehty, sisäpuolella yksivärinen kangas ja ulkopuolelle kahta kangasta, nauhat ommeltu ennen muotoon ompelua. Nämä kaksi on jostain yhdeksänkymmentä luvulta.

 

 

(Qaws, teen kyllä sinunkin mallisi, vaan ei ole ollut sopivaa ilmastoa käydä ulkona hankkimassa sopivaa materiaalia, kun kuiva päivä, niin sitten...)