Tutkinpa tässä käyntitilastoja emouteni aikana, parhaimpina päivinä on ollut 39 käyntiä, ja noin kymmenessä ja yli ollaan melkein joka päivä.Missähän vain luuraavat nämä kaikki kävijät, kun eivät ole uskaltaneet kommentoida ja osallistua kisaan. Siis aivan mieletön olisi se materiaalimäärä, jonka voittaja/voittajat tulisivat saamaan, jos meitä olisi vaikka kaksikymmentäkin, no eihän siitä luvusta puutu kuin enää kolmetoista. Joten rohkeasti vain ilmoittautumaan, joulu on tulossa ja askartelijoiden parasta aikaa. Uudet erilaiset materiaalit voivat innostaa aivan uusiin ajatuksiin. Sekä myös ne ohjeet mitä osallistujat lähettävät, koska ne tulevat kaikkien käytettäväksi.

Siispä rohkeasti mukaan vain, teiltä se ei vaadi kuin kirjeen lähettämisen, pieni vaiva pitää nähdä materiaalin keruussa ja ohjeen etsimisessä. Minä emona teen suurimman työn, kun pidän huolen, että kaikki toimii ja jokainen saa jotain.

Jos voittajan marraskuun emous pelottaa, voin jatkaa vielä toisenkin kuukauden, koska minulla on työ kotona, eikä näin ollen vaadi paljon ylimääräistä siinä mielessä minulta.

Tervetuloa edelleenkin mukaan siis, toivottelee Lokakuun emo, Susiemo/Artesaani