Olisi taas aika laittaa uuden kuukauden Astaki-arvonta pystyyn, joten tässäpä hieman normaalia ohjeistusta.

1. Ilmoittaudut arvontaan kommentoimalla tähän kirjoitukseen (muista ilmoittaa kommentoidessa sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään siten, että se näkyy vain minulle). Tai vaihtoehtoisesti ilmoittamalla asiasta suoraan emolle osoitteeseen ninni.kontio (a) gmail.com 

(Muista vaihtaa @ tuohon sähköpostiosoitteeseen. En halua, että osoitteeni lähtee roskapostilistoille! Joten osoite siksi tuossa muodossa.)

2. Osoitteiden vaihto sähköpostitse, jotta voit lähettää emolle "arpalipukkeesi". "Arpalipukkeena" toimii kirjekuori, johon olet kerännyt 2-3€ arvosta askartelutarpeita. Hinnan voi arvioida itse suurinpiirtein ja sellainen kelpaa hyvin, mitä omista askartelukätköistäsi löytyy. Valitse kuoreen sellainen sisältö, joka ilahduttaisi sinuakin 

Laita kuoreen askartelutarpeiden lisäksi:

- emon osoite, jotta kuori osaa perille

- oma bloginimesi

- yhteystietosi, jotta mahdollinen voitto saadaan postitettua (ja että kirje palaa takaisin lähettäjälle, jos sattuu niin huono tuuri, että se hukkuu  matkalla)

Ilmoittautumisia otan vastaan 16. marraskuuta asti, jonka jälkeen alan odottaa kirjeitä. Kirjeiden tulee olla perillä viimeistään 30.11. jotta arvonta voidaan suorittaa ja uusi emo pääsee hommiin heti seuraavan kuun alusta. Emoilua ei kannata pelätä! Ihan mukavaa hommaa tämä on! 

Emo saa pitää voittajan/voittajien kuoret palkaksi vaivannäöstä. Voittopaketti lähtee voittajalle/voittajille heti arvonnan suorittamisen jälkeen.

Hyvä tuuli ja positiivinen asenne mukaan tähän leikkimieliseen arvontaan! Kasataan iso porukka tässä kuussa mukaan, jotta voittajia saataisiin useampia! 

Arpaonnea matkaan jokaiselle ja mukavaa loppu viikkoa! 

-Ninni-